Werkwijze

1 op 1: De coachingstrajecten van Mindease bestaan uit een combinatie van gesprekken en thuisopdrachten. Individuele gesprekken kunnen in mijn spreekkamer plaatsvinden in Den Bosch. Het is ook mogelijk om coachingsgesprekken te plannen via beeldbellen binnen een beveiligde omgeving.

Werkwijze: coachingstrajecten van Mindease

Online modules:  Ook biedt Mindease online coaching aan. Dit is meestal als aanvulling op de 1 op 1 gesprekken. Deze trainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en ervaringsdeskundigen. De online trainingen zijn gericht op het versterken van je mentale gezondheid. Deze trainingen bestaan uit interactieve oefeningen, begeleidende video’s, voorbeelden uit de praktijk en belangrijke informatie over het onderwerp van de hulpvraag. Het aanbod is uitlopend. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als somberheid, burn-out, overgang, slaapproblemen, slaapproblemen bij werken in shifts, communiceren, faalangst enzovoort.

Er is vast een aanbod wat past bij jouw vraag.

Start: We plannen eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek van 45 minuten vertel je mij waarbij je gecoacht wilt worden. We maken kennis, je kijkt of je vertrouwen hebt in mij als coach en ik leg uit welke hulp Mindease jou kan bieden.

Wanneer wij beiden vinden dat een coachingstraject bij Mindease voor jou een goede keuze is, bespreken we welke werkwijze het best bij jou past. Ook bespreken we het verwachte aantal benodigde coachingsgesprekken. Daarna plannen we de afspraken voor jouw coachingsgesprekken en gaan we van start.

Aan het einde van het coachingstraject kijken we terug op de stappen die je hebt gezet en bespreken we hoe je kunt blijven inzetten, wat je tijdens de coaching hebt geleerd.

Voor meer informatie of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact opnemen.