Mindease is gespecialiseerd in het geven van trainingen waarbij de nadruk ligt op de invloed van, en het omgaan met stress en slapeloosheid. Tijdens de trainingen staat aandacht voor het vergroten van kennis, inzicht en vaardigheden aangaande het betreffende thema centraal.

 

Na een kennismakingsgesprek stelt Mindease in samenspraak met de opdrachtgever het programma op. Dit trainingsprogramma wordt afgestemd op de doelgroep en de wensen en doelen van de opdrachtgever.

 

De trainingen zijn gebaseerd op cognitieve gedragstherapie. Cognitieve gedragstherapie gaat ervan uit dat je zelf invloed hebt op een probleem als stress of slapeloosheid. Niet alleen de situatie bepaalt jouw emoties, maar ook de manier waarop je met de situatie omgaat en hoe je over de situatie denkt. Onder begeleiding onderzoek je wat jouw gedrags- en denkpatronen zijn in een bepaalde situatie.

 

Als je je hiervan bewust bent, ga je vervolgens bekijken hoe je dit kunt veranderen. Je leert hoe je constructief kunt omgaan met emoties, gedachten en gevoelens, zodat je anders tegen problemen aan kunt kijken en er adequaat op leert reageren.

 

 

© 2017 - Mindease