Juli 2018 - Emotieregulatietraining

Op verzoek van een psychologenpraktijk uit de regio heb ik een emotieregulatietraining geschreven die aansluit bij de doelgroep van de Basis GGZ en/of huisartsenzorg. Het is een flinke klus geweest , maar ik ben trots op het resultaat! Hij heet; "Omgaan met overweldigende emoties" en in oktober gaat hij voor het eerst van start. Hopelijk zijn de deelnemers aan het eind van de training net zo enthousiast als ik nu ben.

 

Mei 2018 - Lessen over slaapstoornissen en depressie

Fontys Hogeschool in Eindhoven heeft me benaderd om voor de opleiding POH-GGZ de lessen over slaapstoornissen en depressie te verzorgen. Ik heb deze kans met beide handen aangegrepen en ik vind het een goede ontwikkeling dat binnen de opleiding POH-GGZ nu meer aandacht wordt gegeven aan slaapstoornissen en de mogelijke gevolgen hiervan.

 

April 2018 - Zesweekse slaaptraining

Er is  wederom een geslaagde zesweekse slaaptraining afgerond die ik mocht verzorgen voor het Regionaal trainingscentrum. Het was een kleine groep deze keer, waardoor er veel ruimte was om persoonlijke ervaringen uit te wisselen. De groep was zeer gedreven en leergierig en beoordeelde de training met een gemiddelde van 8.6

 

Oktober 2017 - Thema-ochtend over slapeloosheid

Een gezellige thema-ochtend over slapeloosheid die ik heb verzorgd bij een leergierige groep senioren. Er werden onderling openhartig ervaringen uitgewisseld over slaapproblemen die door mij werden aangevuld met kennis over slapeloosheid bij ouderen, de ongemakken die een rol kunnen spelen en wat "normale"slaap is bij ouderen. uiteraard ontving de groep ook slaaptips/adviezen om de slaap te verbeteren.

 

Augustus 2017  - Zesweekse Slaaptraining

In opdracht van de gemeente 's-Hertogenbosch is deze training opgezet voor inwoners uit regio De Meierij die slaapproblemen hebben. De training is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie bij langdurige slapeloosheid.

 

Juni 2016 - Sociale Wijkteam

Ik ondersteun en adviseer het team, wanneer er sprake is van psychische en/of psychiatrische problematiek.

 

2014 - Praktijkondersteuner GGZ

In mijn werk als praktijkondersteuner ggz bij een huisartsenpraktijk ben ik voornamelijk actief met indiceren, behandelen, begeleiden en doorverwijzen van patiënten met stressgerelateerde, psychische en psychiatrische problemen.

 

1999-2014

Reinier van Arkelgroep. Bij de Reinier van Arkelgroep heb ik als psychiatrisch verpleegkundige en als Cognitief Gedragstherapeutisch Werker een breed scala aan werkzaamheden gedaan voor  zeer uiteenlopende doelgroepen.

 

Gevolgde opleidingen en trainingen

2017 - Psychosociale begeleiding van oncologiepatiënten, Avans+

2016 - EMDR, BIVT

2015 - Rouw, incompany bij Haspel Oplossingsgerichte therapie, incompany bij Haspel

2013 - Praktijkondersteuner GGZ, Fontys Hogeschool

2012 - Systeemleer, incompany RvAgroep

2011 - Dubbeldiagnostiek, incompany RvAgroep

2010 - Cognitief Gedragstherapeutisch Werker, Rino zuid

2005 - Verslavingszorg voor ouderen, Transact

2005 - Seksespecifieke hulpverlening, Transact

1999 - Psychiatrisch Verpleegkundige, Koning Willem 1 College

 

 

© 2017 - Mindease